اگر کسی را از مخاطبین گوشیام بلاک کنم، آیا همچنان میتواند حساب Muzz مرا پیدا کند؟
اگر کسی را از فهرست مخاطبینتان بلاک کنید، هرگز نمیتواند حساب Muzz شما را ببیند. چه از قبل حساب Muzz داشته باشد و چه در آینده بسازد – اگر با شماره تلفنی که بلاک کردهاید حساب بسازد، هرگز نمیتواند شما را ببیند.
Can’t find your answer?
If you have questions about how Muzz works, or need technical troubleshooting help, please check out our Help & Support page.